Uw idee verkopen

Het bedenken van een revolutionair marketing idee is een hele klus. Het verkopen en bewaken van een idee is wellicht nog moeilijker. YOURIDEA.NL is er om uw idee op het gebied van marketing succesvol te commercialiseren.

YOURIDEA.NL biedt daartoe de volgende diensten aan:

  • Het toetsen van uw idee op commerciële haalbaarheid
  • Het adviseren bij het bewaken van uw idee
  • Het assisteren bij het verkopen van uw idee

YOURIDEA.NL treedt bij deze laatste optie op als professioneel intermediair tussen u en mogelijke geïnteresseerde partijen. Door het uitgebreide netwerk in de marketing branche en eigen ervaringen brengt YOURIDEA.NL uw idee op het juiste moment bij de juiste persoon.

YOURIDEA.NL biedt haar expertise op twee manieren aan:


No cure No pay

Deze optie is bedoeld voor mensen met een fantastisch idee, maar die helaas niet de middelen hebben om het idee zelfstandig te commercialiseren. YOURIDEA.NL neemt uw idee onder haar hoede en gooit al haar expertise in de strijd om het idee tot een commercieel succes te maken. Bij een eventuele verkoop is 50% van de winst voor u. Vindt er geen verkoop van het idee plaats, dan neemt YOURIDEA.NL de kosten voor haar rekening.

Just hire us

Dit principe is ideaal als u zelf een idee wilt commercialiseren. YOURIDEA.NL biedt uitkomst als u onverhoopt tegen problemen aanloopt. YOURIDEA.NL biedt dan tegen een vooraf overeengekomen bedrag alle hierboven genoemde diensten aan, danwel die diensten waar u behoefte aan heeft.

Voor beide opties geldt dat er € 297,50 van te voren moet zijn overgemaakt, willen we naar uw idee kijken. Niet om hier ons geld aan te verdienen, maar om er zeker van te zijn dat u zelf voldoende zeker bent van uw idee dat u daadwerkelijk geld wilt investeren om uw idee te realiseren.

Maar wat krijgt u voor de € 297,50. Het is natuurlijk moeilijk om in de toekomst te kijken, maar voor dit bedrag krijgt u in ieder geval in een afspraak persoonlijk terugkoppeling op uw idee.